مایه بسی خوشبختی است که برگزاری "اولین جشنواره برترین های علوم ورزشی" در تاریخ 10 اسفندماه 1401 را به اطلاع شما علاقمندان و فرهیختگان گرامی برسانم. پژوهشگاه علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اولین جشنواره برترین های علوم ورزشی را با هدف گردهم آوردن اعضاء علمی و اجرایی خانواده ورزش، به منظور هم اندیشی، تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه‌ ای و کاربردی، حرکت در راستای تأمین نیازهای جامعه و توسعه ملی و پایدار برگزار می کند. آشکار است حضور دانشمندان و پژوهشگران برجسته کشور، فرصت مغتنمی را جهت ارتقاء سطح علمی و نیز کاربرد بومی و منطقه‌ای علوم ورزشی و رشته ‌های وابسته فراهم خواهد ‌آورد. از سایر برنامه‌های این جشنواره می‌توان به تجلیل از چهره‌های علمی نخبه ورزشی کشور اشاره کرد.
اینجانب به نیابت از همکاران عزیز در کمیته های علمی و اجرایی، از تمامی اندیشمندان، پژوهشگران، متخصصان ورزش، استادان بزرگوار، دانش ‌آموختگان، دانشجویان و کلیه علاقمندان‌ جهت حضور در این جشنواره دعوت به عمل می آورم. حضور شما عزیزان سبب افزودن به غنای علمی و روح همکاری و تشریک مساعی هر چه بیشتر این جشنواره و تداوم مسیر اعتلای ورزشی کشور خواهد بود.

دکتر حامد عباسی

سرپرست معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه